TEREMBURA – az idő weblapja

Tiltott zóna

Úgy látom, hogy nem akarsz te innen a gyehennából elmenni!! No igen, ez látszik könnyebb megoldásnak, hiszen éppen ez a csábítás lényege; az egyszerűbbnek látszó út.

Sebaj, időnk bőven akad, és te úgyis szeretsz itt a bográcsban. Én könnyű és nehézségektől mentes életet ajánlok neked, ahol majd 'gazdag' leszel és mindent elérsz majd, amit csak akarsz. Élvezd csak a pusztítást és öldöklést a televízióban és a moziban, és ott jól megtanulhatod, hogy hogyan lehetsz még gonoszabb és gonoszabb. Azt ééén is nagyon szeretem! A sár és a sárkány rokonok. Szeretek itt a sárban, akarom mondani Sáron, mert ezt a bolygót ti magyarok mindig így neveztétek. Sárteke. De laposnak sohase hittétek, ezt a badarságot csak be akarták dumálni nektek. No és nézd csak meg a csillagászati programodat! Az 'Eart's sky' Ptolemaioszi módon számol, ahogy az égen látod mozogni a bolygókat és a csillagokat... Miért? Mert így van értelme. Bedumálták neked a 'heliocenrikus' világképet is, pedig ki az a félnótás, aki elhiszi azt, hogy a Nap az egész világmindenség kellős közepe. Heliocentrikus.. He-he. Lépten-nyomon felülsz a demagóg dumáknak. Rendben! Itt a kapuban még választhatsz; kifelé indulsz el, vagy pedig befelé. DÖNTENED KELL!

Ez a könnyebb, de beugratós út. BEUGRATÓS EGY KICSIT:-) Van kedved kipróbálni?

Ez a sokkal rögösebb út! A jó út a nehezebb? Akkor meg mitől jó? Na, van benned elegendő spiritusz?

E-mail

ALL RIGHTS RESERVED copyright 6. Aug. 2001. by UNIVERSUM UNIVERSITAS. This tour guide is prepared for personal information-use only. Absolutely no part of this tour guide, its complete form, or the information contained within it may be reprinted, copied or otherwise duplicated without the express permission of the author.
Sokszorosításra, megjelentetésre MINDEN JOG FENNTARTVA. Csak házi használatra!
copyriht 2001. aug. 6. by UNIVERSUM UNIVERSITAS