frissítve 2019 augusztus 31.-én


HUN KISEBBSÉGI NÉPFŐISKOLA
ÓBUDA 13 ÉVES FILOZÓFIAI VITAFÓRUMA
2001 november 7.-e óta.
Csütörtökönként szeptember közepétől december közepéig, és január közepétől május végéig2011 szeptember 15.én, csütörtöktől a 21 éves hagyománnyal és hegemóniával bíró NÉPFŐISKOLA újra megnyitja kapuit a Budapest III. ker. (ÓBUDA) San Marco utca 81 szám alatt az ÓBUDAI MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN. Minden csütörtökön folyamatosan változó témákkal várunk mindenkit! Ez nem előadás, hanem élő filozófia. Vitafórum teremtésről és tudományról, ahol a hallgatók is hozzászólhatnak, és elmondhatják a véleményüket, ötletüket.

ÓBUDAI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN
Itt az Óbudát ábrázoló kis képen mutatjuk, hogy hol is van ez a rendszeres vitafórum. A kép tetején az ÓBUDA felirattól kissé balra van egy kis kék négyzet. Itt található az emlegetett Művelődési Ház.
A kis kék nyíl mutat rá. Ez a világi iskolánk. Harcos materialistáknak is nagyon érdekes információkkal szolgál. Nem hittérítés jellegű filozófiai vitafórum.
EGYHÁZI ISKOLÁNK - Havonta 1x vasárnapi konzultáció
A lentebb látható másik nyilacska, aminek fehér a közepe, arra a helyre mutat, ahol az egyházi iskolánk található. Ez független a filozófia vitafórumtól, de aki sokkal mélyebben szeretné megismerni a tanainkat, annak itt erre is lehetősége nyílik, és itt a képzés végén papi vizsgát is tehet. 18 év feletti nők és férfiak is jelentkezhetnek, mert egyházunk nem kötelez páratlanságra. Felvételi vizsga szeptember közepén. Tandíja megfizethető, és olyan általános műveltséget is ad, ami hasznos, és olyan tudást, amely sok ezer éves hagyományainkon alapszik. A hunok titkos, galaktikus léptékű sok évezredes tudásán. Itt megismerheti az igazi történelmi feljegyzéseinket is, de nyelvészeti, biológiai, fizikai, kémiai ismeretekre is szert fog tenni, amellyel jobban el tud igazodni a tudományban és a vallási tanok között is.

OMK - A TUDOMÁNY CSÜTÖRTÖKE
HUN NEMZETISÉGI NÉPFŐISKOLA
 

MINDIG BE LEHET KAPCSOLÓDNI!!

A teremtés és a filozófia minden témájáról szoktunk vitázni és beszélgetni. Ez lényegében olyan vitafórum, ahol meghallgatjuk a hozzászólók véleményét is, és aktívan be lehet kapcsolódni a különböző kutatási csoportjaink munkájába is. Szeptember közepétől május végéig minden csütörtökön 19-22-óráig az OMK-ban várunk minden érdeklődőt, aki jobbá szeretné tenni a világot, és erre a gondolkodást tartja a legokosabb megoldásnak. A belépők 3 órára szólnak. Nyugdíjas és diák kedvezmény is van, és mindig megfizethető a belépő, mert nem szokott többe kerülni, mint egy félárú mozijegy.

Ezek világi és nem hittérítő előadások. Van egyházi jellegű iskolánk is, amely hírnök lovagokat, és hírnök papokat is nevel. Előbbiek nem lettek pappá szentelve, de elvégezték a teremtéstan tantárgyat. Az iskola elvégzése nyitott, és nem kötelez le senkit. Mi a hun népesség hagyományőrzői vagyunk, őrzők, és nem hittérítők. Ebbe az iskolánkba is lehet jelentkezni. Csak levelező tagozatunk van. Eziránt itt érdeklődhetsz. Elkésve is be lehet kapcsolódni. A hírnökiskolai előadások is Óbudán vannak. Címe: Budapest 1034 San Marco utca 49 IV. em. Az időpontok is az előbbi kék feliratnál találhatók.

Vitafórum és ízelítő, bemelegítő minden héten csütörtökön 19-22 óráig.

ÓBUDAI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
San Marco utca 81

Kisfaludy György
teremtéskutató és élnök 19-22 óráig.

TEREMTÉSFILOZÓFIA, TÉRENERGIA, KUTATÓ NYELVÉSZET,
 VALLÁSTUDOMÁNY MATERIALISTÁKNAK IS...

A TUDOMÁNY CSÜTÖRTÖKE

MINDEN CSÜTÖRTÖKRE IZGALMAS TÁRSASÁG!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT BARÁTSÁGGAL VÁRUNK
NE GUBBASSZ OTTHON A TV ELŐTT! GYERE EL!

LEVELEK LEVELEK-KÉRDÉSEK ITTE-mail nekünk  a startlapraTerembura startlap