A Lélektani Tanszék fő feladata a hallgatókat átvezetni a látszatok világából a valós értékek birodalmába. Ez a szeretet világa, az elfogadásé, a támogatásé.

Mottója a „lehet”.

Át lehet menni a szűkölködés, a „szokott” nyomor értékrendjéből a bőségbe, a lelki gazdagságéba.

Az önkorlátozás, sőt önpusztítás helyett megtanulhatják a hallgatók az önelfogadást és a képességek kibontakozását. Önismeret, öngyógyítás, önmegvalósítás a programunk.

A Szabadegyetem előadásai ismertetik a fejlődéslélektan a személyiség-lélektan a pszichoterápia legkorszerűbb elméletét és gyakorlatát.

Jellegzetessége a testi-lelki folyamatok egységes felfogása és kezelése.

A gyakorlati gyógyító munkában tudatosítjuk és felhasználjuk a lélek összes elérhető információját, ha kell előző életekből is. Átlépjük a tér és idő korlátait és földönkívüli segítséget, technikát is alkalmazunk. Mindez elsajátítható, és aki átdolgozta egy terápiás folyamatban a személyiségét maga is, taníthat testi és lelki személyiségfejlesztést. Az extraszenzoriális (érzékszerveken túli) érzékelés, a kézrátételes gyógyítás elsajátítása része ennek a nagyon alapos és hatalmas erőfeszítést igénylő munkának.

A tanszéket Barna Fóris Ágnes pszichológus vezeti, és csütörtökönként fél hattól hét óráig minden érdeklődő részt vehet a foglalkozásainkon. (2008-2009) Óbudán az Óbudai Művelődési Központban szeretettel várjuk a kedves hallgatókat, és év közben is be lehet kapcsolódni. 

tovább - next