Ha segíteni szeretné tevékenységüket
Ha kérdezni akar tőlünk valamit
Ha tanácstalan, és keresi a végső valóságot
Ha anyagilag akar hozzájárulni tevékenységünkhöz
HA KIMARADT AZ ÉLETÉBŐL, AKKOR IS SEGÍTÜNK
Csoportos esküvő is
EGYHÁZUNK NÉPFŐISKOLÁJA
TEMETÉS
PAPI RENDÜNK NÉPFŐISKOLÁJA

A HUN KISEBBSÉG HIVATALOS LAPJAI
ABLAK A VILÁGRA - AZ IDŐ FILOZÓFIÁJA - SOROZAT
EGYHÁZI ÉS VILÁGI ISKOLÁINK
AZ ELŐKERÜLT SZENTÍRÁS - 77 könyv a Biblia elejéről
AZ ELSÜLYEDT ŐSHAZA
KORONÁZÁSI JELVÉNYEINK ÉS ÜZENETÜK
A HUNOK 6000 éves ókeresztény szetegyháza
Földön kívüli testvéreink üzenetei és rovásírásuk
NYELVFILOZÓFIA A TEREMTÉS TITKAIRÓL
TEREMTÉS & EVOLÚCIÓ
MIÉRT OLYAN? MIRE HASZNÁLHATÓ? MITŐL SZENT?
Sumer-akkád-francia ékjeles szótár
Sumer-német ékjeles szótár
Csillagászati lapok - keresd az égen!
INGYENES SZÓTÁRAK -300 nyelvre!!-csak Interneten- de megvan a CD-n a Szotarak könyvtárban. Csomagold ki egy üres könyvtárba.
ROBINDO KRISTÁLYAI és  ATOMMAGJAI
TAMERLAN SZÁMMISZTIKA
CSONTOS JOLÁN FOTOMŰVÉSZ FOTOI
A FÉNY NEM IS ELEKTROMÁGNESES HULLÁM?
MIBŐL IS ÁLL AZ ANYAG? ANYAGBÓL VAGY HULLÁMOKBÓL?
MI AZ ÉLET? BIOKÉMIA? VAGY TÖBB ANNÁL?
LEHET TUDÁS A HIT MÖGÖTT? A HUNOK ÚGY TUDJÁK.
KONKRÉTUMOK AZ IDŐRŐL
MIK AZOK A TACHIONOK?
UFOK-és a térugrás-információk a rétegezett univerzumról
Népünk évezredes Földön kívüli kapcsolata
VICC VAGY TANÍTÁS? KÖZELRŐL KELL MEGNÉZNI!! HAMISKODÁSOK ÉS IGAZIAK-csak az Interneten
HÁZIASSZONYOKNAK - A lap alján újságosstand-csak az Interneten
VARGA CSABA LAPJA-csak az Interneten
Folyóirat a SZENTÍRÁSUNKRÓL- Csak az Interneten
FILOZÓFIA ÉS GYAKORLAT- SCI-FI ÉS VALÓSÁG-Csak az Interneten
NÉPEK MONDÁI A TEREMTÉSRŐL
PODY FEJLESZTŐI LAPJA-Csak az Interneten
FOLYÓIRAT AZ ARVISURÁRÓL-Csak az Interneten
PENG LAPJA-Csak az Interneten
KULTÚRA, KIÁLLÍTÁSOK
AJÁNLOTT KÖNYVEK
versrovatunk
A HUNOK TÖRTÉNELME - YBARIO LAPJA-Csak az Interneten
Ősemlékezetünk- Csak az Interneten
Dr.Detre: Hun nyelv szószedete és nyelvtana
ÁZSIAI HUN SZÓTÁR (engedd letölteni a gépednek a kínai karakterkészletet!)
KÉSZÜL!!
NÁNDI LAPJA-Csak az Interneten
Csak az Interneten
RÖVID FILOZÓFIAI ÖSSZEFOGLALÓ
UJGUR-MAGYAR SZÓTÁR a kutatáshoz
A TEREMTŐT TŰZNEK HÍVTUK, de a tüzet nem hívtuk teremtőnek
A NAPÚT KULTURÁLIS MAGAZIN-Csak az Interneten
Kutatásaink
IGAZ TÖRTÉNELMI FELJEGYZÉSEINK
Hírek a hunok világából
AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK, ELŐADÁSOK
Egyházi híreink
régi törvénykönyvünk
A trianoni békeszerződés eredeti hivatalos változata a Budapesti Közlönyben-1920.
Ősttörténelem latinul és angolul
A magyarok története törökből visszafordítva Ádám prófétától leírva
A magyar gravitációs műszer első képei
KÉZAI SIMON : A MAGYAROK KRÓNIKÁJA
anyag és antianyag-sötét anyag és sötét energia
A teremtéa legnagyobb titkai Bach zenéjében elrejtve
A magyar gravitációs műszer első képei

English text

Itt minden alternatív. De igazából! Mi a misztikusoknak mindig túl tudományosak, a tudományosaknak pedig túlzottan misztikusak vagyunk. ITT SOK EZER ÉRDEKES LAP KÖZÜL VÁLOGATHATSZ, az érdeklődési köröd szerint. Megismerheted néped ősi hagyományait, vallási, tudományos, nyelvi, filozófiai tudását. Megtudhatod végre, hogy hogyan működik a világ, olyan mélységekig, amelyről a világban még senki sem tud. Így azután lapjaink nem tükrözik a tudomány mai állását! Itt minden a holnapról és a távolról szól. Fontos, hogy tudd, mi senkit sem akarunk sem meg, sem eltéríteni. Csak úgy gondolkozgatunk. Mert az jó dolog. Szeretnénk elérni azt, hogy ebben az országban mindenki felemelhesse a tekintetét a földről, és amikor külföldön jár, büszkén vallja magát magyarnak, hunnak. Ha a lapok olvasása közben esetleg úgy érzed, hogy csatlakozni kívánsz egyre növekvő közösségükhöz, úgy bátran keress meg minket. Ha nincs hited, jövőképed, de úgy érzed tenni szeretnél valamit a népedért, ha tartozni akarsz egy jó kis csapathoz, ha igazi szellemi kalandra áhítozol, itt meg fogod találni. Az Interneten át is tartozhatsz hozzánk. Könyvelj egy saját lapot, és ha értékesnek látjuk a munkádat, felfűzzük a lapjaidat is. Itt végre logikusan megismerheted az energia, a fény mibenlétét, és azt is, hogy mi is valójában az anyag, vagy az emberi lélek. Megtudhatod az eltitkolt történelmünket, kifosztott valóságunkat. Hogy láss!! Te, aki anyanyelveden olvasod mindezt : hun vagy. Fekete vagy fehér hun. Egy dicsőséges ősi nép gyermeke. Bízzál a jövődben, mert vannak gyökereid! Erősek. FONTOS, MERT CSAK EZEK TARTANAK MEG EMBERSÉGEDBEN! Ezek a gyökerek nagyon mélyre vezetnek az idő feneketlen mélyére. Mert a világegyetem valódi lényege: AZ IDŐ

Ha nincsen életcélod, nem tudod, hogy mi a csudának élsz a Földön, ha tenni szeretnél valamit érettünk vagy velünk, akkor várunk téged, és barátaidat közösségünkbe, ahol mindenféle érdekes dolgon törjük a fejünket, hogy élhetőbbé és jobbá tegyük a világot, és hogy ne felejtődjön el a nyelvünk és kultúránk ebben a nagy világprostitúcióban, és szisztematikus néphülyítésben. Olvashatsz itt izgalmas nyelvkutatásról, a teremtés logikájáról, és megismerkedhetsz olyan titkokkal amit valamikor ismertek ősapáink és ősanyáink. Utunk a távoli bolygókról indult, és oda is vezet. Ha tetszenek anyagaink, térj vissza rendszeresen a lapjainkra, mert több folyamatosan bővülő folyóiratunkat is elérheted innen, és társlapjaink is folyamatosan íródnak. Az itt alul ajánlott előadás-sorozaton megismerkedhetsz szerzőinkkel, és személyesen is bekapcsolódhatsz a munkánkba. Ugyanígy várunk az Interneten is, ahol  a sok helyen megadott levélcímeink segítenek a kapcsolatfelvételben.

Új lapjainkon rövidesen megjelennek majd olyan alternatív energiaforrások, amelyekre már száz éve is nagy szükség lett volna. Ma jobb levegőt szívhatnánk be. Lázasan dolgozunk ilyen megoldásokon, hogy az egyre fokozódó energiaválság megkímélje népünket.

ÚJ CHAT ÉS MESSENGER FÓRUMUNK NYÍLT:
http://groups.yahoo.com/group/timephysics

ITT LÉPHETSZ BE SZAKMAI KÖRÜNKBE.

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK MINDEN OLVASÓNKNAK

A TUDOMÁNY CSÜTÖRTÖKE MINDENKINEK
1991-óta találkozunk az
 ÓBUDAI KULTURÁLIS KÖZPONTBAN
19-22 óráig
Budapest, III.ker. San Marco utca 81
Térkép itt

Ugyanitt megtalálhatod hétvégi iskolánk és Hírnökképző Akadémiánk  elérhetőségét és időpontjait is.

A hun kisebbség lapjai itt

A legjobb - Kisfaludy féle - lopásgátló kapuk - baráti áron - www.eu-lab.hu -

hun névnapok naptára

Ebben az évben is gyertek el a családos nyári táborunkba.

Nézzen minket, és jöjjön el beszélgetni a fórumunkra!

Nézze fórumunkat! 
Hetente új 3 órás anyag
 a Youtube csatornánkon.
Kattintson a képre!

A SMART TV-ken is megtalálhatja a hetente feltöltött fórumunkat ha felkeresi a Youtube-on. Itt nagy képernyőn kényelmesen is élvezhető.   

Bármilyen hihetetlen, a világ magából a színtiszta történésből áll. Semmi, de semmi nincs, ami ezt a dinamikus valamit pótolhatná a világban. Maga a létezés is folyamat. A teremtés sem lehetett más, csak folyamat. Az ősrobbanás is folyamat, de az anyagnak a létezése is folyamat. A fény létezése és száguldása is folyamat. Ezeket a mondatokat nem lehet vitatni, mert mindez evidencia.
                         *
 Ez nagyon fontos, mert a világ tudja ezt, mégsem akarja érteni, mert amennyiben ezt megértené azt is meg kellene értenie, hogy pontosan a leglényegesebb dolgot mismásolta el. Az időt.

Ma negyedik dimenziónak nevezik, és ahogy a szakirodalmat olvasgatjuk, alig van olyan publikáció, amelyik a helyes és logikus irányba haladna. Mert az időnek nem a negyedik, hanem a legelső dimenziónak kellett lennie. Már a tér előtt is létezhetett, hiszen maga a tér is csak valamilyen dinamizmus folytán és szintúgy csak dinamikusra alakulhatott ki. Statikus tér - amilyet a mértanban- tanítottak nekünk alkalmatlan a folyamatok valós leírására. Az eseményekről nem is beszélve. Megtették.

Az is furcsa, hogy mi - ezeknek a lapoknak a szerkesztői nem vagyunk materialisták. Van nekünk valódi és patinás világképünk a világ működéséről, amelyet ugyan már nagy igyekezettel ki akartak verni a fejünkből, de szerencsére ugyanúgy megvan, mint ahogyan sok ezer éves történelmünk is.

Ezeken a lapokon és a társlapokon minden kedves olvasónk megismerkedhet ezekkel a gondolatokkal, és amennyiben figyelmes, rá fog jönni arra, hogy mindez nem holmi ma divatos zagyva fecsegés, hanem olyan ismeret, amely nemcsak a hunok dolga, mert ez a tudás és ez a történelem egyúttal a világ tudása és a világ történelme is.

Itt mi most egy valóban új szemléletet mutatunk, amelyben az Isten ugyanúgy érthető, mint a Püthagorasz tétel. Szokatlan, mert nekünk váltig azt magyarázták az iskolában, hogy az aki hívő, az egyúttal maradi is. A lapjainkon mindet szépen sorban megmutatunk, és ebből ki fog derülni, hogy a mondák és népmesék racionálisabb tudás maradékai, mint a mai legkorszerűbb fizikai elméletek és gyakorlati kutatások. Mert az idő ugyan megtette erodáló hatását, de még így is felismerhető bennük a lényeg, ami körül már úgy körözünk párszáz éve, mint a lámpa körül az éjjeli pillangók. Lapjainkon utalást teszünk a forrásokra, de nem a tudomány mai szokása szerint, mert ez a darabolás gondolatmenetek teljességét nagyon elaprózná.

Ezek a lapok minden embertársunkhoz és minden népréteghez szólnak, így kerüljük a nehezen érthető kifejezéseket és képleteket is, mert nem ezek hiányoznak a megértés templomából, hanem a lényeglátás. Ebbe az irányban indultunk el, hogy bárki aki olvasni tud, előbb-utóbb eljuthasson a teljes megértésig, és ezzel egy olyan biztos alaphoz juthat, amelyet már nem kezdenek ki a kalandor ideológiák. Ez szent tudás.

 

Filmek és MP3 hanganyagok

Hallgassa fórumunkat a teremtés titkairól. Kattintson a képre!

 

 

2022. szeptember 08.án és utána csütörtökönként
 18-21h -ig minden érdeklődőt várunk a hunok hagyományos
Filozófiai Szabadegyetemére
a III.ker.San Marco utca 49 IV.emelet 1 szám alatt

Az Óbudasi Kulturális Központban megszűntek az eladások. 
Időpontok itt

Március 21 - HUN újév -  BÚÉK 6068 - 2018

Lapjaink munkatársai: Kisfaludy György főszerkesztő (vezető lelkész)
Szerkesztők: Ács Miklós, Novák Imre Josua, Kocsis Ferenc,
Keményné Gizella, Kemény Róbert, Jász Anita

és papi főiskolánk sok aspiránsa.