MEGRENDELÉSKlikkelj ide és rendeld meg most! ITT A JELEN

A SZERZŐ HARMADIK KÖNYVE

KISFALUDY GYÖRGY:

A LÉLEK ZENGÉSE

a dinamikus hullámgeometria tükrében.

141 oldal

A kutatócsoport és a szerző grafikáival gazdagon illusztrálva

Ez a könyv a hívőknek és a hitetleneknek íródott. Célja, hogy a két táborra szakadt embereket odavezesse egymáshoz, és hogy eloszlassa a szívek mélyén egymás iránt érzett bizonytalanságot és bizalmatlanságot. A hívőknek a hitük mélységes erejét, a hitetleneknek a tudás ősi virágait nyújtja, és rádöbbent arra, hogy miért látunk a "tükör által homályosan".

Ez a kis könyv a tudományoknak akar szolgálni, és ezt mindig alázattal teszi. A lelket - mint konkrét valamit - sokáig tagadta tudományunk, de a kutatások mégsem voltak eredménytelenek, és ez olyan magasztos téma, ami óhatatlanul az Univerzum teremtésének mélységeibe és magasságaiba vezeti el az olvasót. Ennél fogva jelezzük, hogy - amint a szerzőtől már megszoktuk - most sem egy könnyű olvasmányt vehet a kezébe a tisztelt olvasó. A lélek működésének megértéséhez "mellékesen" egy új világképet is kapunk, amelyben minden érthetővé válik.

A könyv ára postaköltséggel együtt (belföldre) 2500 forint.

Egy e-mail és utánvéttel küldjük


318 oldal

Csak azoknak, akiket a legnagyobb titkok izgatják. Fellebben a ferdítés fátyla a történelem valóságáról és a Föld igy egészen új szerepbe kerül.

MEGRENDELÉSKLIKKELJ IDE ÉS RENDELD MEG MOST! ITT A JELEN

Személyesen a budapesti 3-882-463 -as telefonszámon hétköznap délután lehet érdeklődni. Postai utánvéttel. 3000 Ft.

 

 

Az első két BORBOLA JÁNOS könyv megdöbbentő szakmai pontossággal mutatja ki, hogy népünk milyen távoli múltból indult több évezredes útjára. Nem magyarkodik, nem akar belemagyarázni, egyszerűen csak magyar. A harmadik régebbi kiadású könyv írásbeliségünk múltjára mutat rá. Jobb magyar irányultságú könyvesboltokban talán még megtalálhatók.

További ajánlatunk: Varga Csaba: JEL, JEL, JEL. Varga Csaba: A kőkor élő nyelve Varga Csaba: HAR

 

Varga Csaba olyan valamire jött rá, amit már régen keresünk. Megtalálta a jelek, és ezzel múltunk titkainak letagadhatatlan bizonyítékait. Ez a két vastag könyv nem könnyű olvasmány, de ha belemerültél, nagyon mély régióiba vezet a gondolkodásnak. Megismerheted az ősnyelvünk alapjait. Attól igazán magyar, hogy csakis a matematikai logika mentén halad. A nyelvészeknek különösen ajánlom ezeket a köteteket.

Megrendelés, érdeklődés itt.

valo1@datanet.hu qlt@datanet.hu

Dr. Pap Gábor művészettörténész professzor egy régebbi (fent) és legújabb könyvét is nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, akit érdekel népünk igazi története és sok ezer éves gyökerű művészete. A szerző olyan széles horizontot lát a magyarság múltjáról, amely tudást minden igazi hazafinak ismernie kellene. A címképen az életfa két tűzmadárral és alul az a két fénymag, amelyből az Univerzumunk fejlődése elindult. Ennek ismerete évszázadokkal mai tudásunk előtt jár.

 

Színia két új könyve megjelent, és újra érdekes olvasmányt kínál az olvasóinak.               http://www.szinia.hu   levél : szinia@vnet.hu

Vissza a terembura startlapra

UNIVERSUM UNIVERITAS BUDAPEST ÓBUDA SAN MARCO U.81. 13. éve ELŐADÁS MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN