ÍRJ NYUGODTAN!  

* * *

Ablak folyóirat – Periodical – Periodico

A teremtés titkairól

Ha szereted a titkokat, akkor itt sok olyan dologra rátalálhatsz, amelyekről csak fantáziál a világ, de évezredek óta senki sem érti már.
Egyszerűen csak azért, mert az idő ilyen. Minden tudás erodál az idő végtelen mélységeiben.
Erre nagyon rásegít az emberi butaság és a mérhetetlen kapzsiság és gonoszság.

Itt a már kihaltnak hirdetett hunok szent tudását villantjuk fel mindenkinek. Kutatócsoportjaink nem materialisták, de ugyanúgy kritikus tudósokból állnak, mint bármely más tudományosnak mondható rendszer tudósai. Égi eredetű vallásunk sokkal régebbi mint a Föld írott történelme, hiszen úgy hoztuk magunkkal a Marsra ősi, égi hazánkból, az Ammáról, Kaltes asszony bolygójáról, a Szíriusz negyedik bolygójáról, majd a Marsról Földre, Ataiszra, arra a réges-régen elsüllyedt szentföldre vittük, amelynek maradékait Hawaii és óceániai szigetek formájában találhatod meg a térképeiden. Hawaii az őshazánk maradéka, és a BABEL nyelvészeti ágon találkozhatsz azokkal a nyelvekkel, amelyekre hatással voltunk, és itt a hatást nem etimológiailag kell érteni, hanem logikailag. Letölthetsz innen egy kis Hawaii–Magyar, Maori–Magyar, Magyar–Tibeti, Sumer szótárat is, de további 140 magyar szótárt tettünk fel a kutatásodhoz. Olyan ősnyelvekkel, és azok olyan belső logikai megfejtéssel támogatjuk Nimród nyelvének keresését, amelyek érdektelenek vagy túl idegenek voltak a nyugati kutatóknak, és miután nem érdekelt senkit, tisztábban megmaradt. Mint ahogyan a kínai vagy a tibeti is. Minden nyelv hordoz teremtési titkokat, de ne a hangzás hasonlóságát keresd! Ez csak hab lesz a tortán!

Amire még emlékszünk, az elegendő volt arra, hogy Isten tevőleges segítségével kiindulási alappal szolgálhasson 16 éve folytatott szívós kutató munkánkhoz, amelynek során rengeteg használható és érdekes bizonyító anyagot találtunk. Hitünk szerint a tudás eltitkolása eredendő bűn.

Ha csak borzongató miszticizmust keresel, rossz helyen jársz, mert itt az idő fizikájáról, biológiájáról, kémiájáról, és a hipertéri űrhajózás alapjairól lesz szó, amely tudást egy teljesen egységes keretbe ágyazva találhatod a Föld minden világvallásával, amely nem valami rosszul értelmezett tolerancia miatt van így, hanem azért, mert a világ egység. Egy az Isten. Az egész, az egy az. Sok izgalmas olvasni valód lesz és minden amit itt látsz majd; hun eredetű forrásanyagokon alapszik, de más népek rejtett tudását is megvizsgáljuk majd, hiszen a többi ősnép mondáinak kapcsolódniuk kell mondanivalónkhoz. A startlapon találsz erre linket. Ezt a tudást még ezer év után sem kell majd korszerűtlennek mondani, hiszen évmilliárdok óta korszerű. Ez azért van így, mert ez a tudás a világegyetem ősrégi tudása. Úgy hoztuk magunkkal a Földre. Ez 6047 évvel ezelőtt történt. Él Istent tiszteltük és tiszteljük a mai napig. Ő az Úristen. Ma a világ Jézusként, vagy keleten Isa prófétaként ismeri. Él a keresztények istene. Neve annyit jelent, hogy él, "van". Miután a világ belőle áll, a szkeptikusok fizikusok, kémikusok vagy biológusok is csak őt vizsgálgatják, méghozzá a belőle készült műszerekkel. Minden ami lett, az Ígéből lett - (János könyve).

Sok kutatás előtt állunk még, hiszen a feledésbe merült lényeges értelmi tartalmakat, részeket még pótolnunk kell, vagy meg kell találnunk (fejtenünk), de hidd el, hogy egy ilyen okos, nagytudású ősapa –- akinek itt felsejlenek a körvonalai –- mindegyikőtöknek jobban fog tetszeni. Még azoknak is, akik napjainkban a koacervátumoktól (vagy az őscickányoktól?) elindulva akarják fejlődéstörténetedet levezetni. Én nem a majomtól származok. És te?

Most kaphatsz egy kis szabadságot a "gyehennából", és betekinthetsz a legtitkosabb tudásunk szentélyébe is. Hagyd hátra a világ porát, szutykát, hazugságait, rohanását, és szépen sorban mentsd ki az összes itt elérhető lapot, és alaposan, nyugodtan olvasgasd végig. Ha a startlapon megtalálod a zipeket, akkor innen gyorsan és egyszerűen letöltheted. Ha nem leled, akkor kattints ide! (Lehet, hogy holnap már nem lesz itt. Több lapunkat letiltották már a szolgáltatók. Arra is figyelj, hogy a folyóirat jellegű lapok (ABLAK, BABEL, TAMERLAN, KORONA, EREKLYE) egyre változni fognak). A következő weblapokon mind egymással összefüggő dolgok lesznek, (akkor is, ha egyelőre még nem látod át ezeket az összefüggéseket) és így az egyik a másik nélkül nem sokat ér. Minden láncszem kell a láncba. (És mindig a leggyengébbnél szokott elszakadni). Ha mindezt megérted, sok –- eddig megoldhatatlannak tűnő – dolog magától fog kibomlani előtted. Mint a gordiuszi csomó...

EGYCSAPÁRA

Most két út áll előtted:

Hazudik! Ez a jobbik út!     < >    ez a jó út! Erre menj!

VÁLASSZ!

E-mailÍrd meg az ellenvéleményed is.

ÍRJATOK, és kapcsolódjatok be a munkánkba. A "kintiek" is!
ALL RIGHTS RESERVED © 6. Aug.  2001. by UNIVERSUM UNIVERSITAS. This tour guide is prepared for personal information-use only. Absolutely no part of this tour guide, its complete form, or the information contained within it may be reprinted, copied or otherwise duplicated without the express permission of the author.
Sokszorosításra, megjelentetésre MINDEN JOG FENNTARTVA. Csak házi használatra!
© 2001. aug. 6. by 
UNIVERSUM UNIVERSITAS BUDAPEST