A nagy titkok mindig közismertek.

 


Bach életeRendszerekzenei kulcsokzenei kulcsok 8
rejtett titikok Bach zenéjébenZenei kulcsok 3zenei kulcsok 6zenei kulcsok 9
általános zenei kulcsokzenei kulcsok 4zenei kulcsok 7zenei kulcsok 10


zenei kulcsok 11Zenei kulcsok 14Zenei kulcsok 17Zenei kulcsok 20
zenei kulcsok 12Zenei ulcsok 15Zenei kulcsok 18Zenei kulcsok 21
zenei kulcsok 13Zenei kulcsok 16Kulcsok 19Zenei kulcsok 22

Az Univerzum kódjai a zenében     
Minden beavatott dolog a földön, talán az univerzum határain belül is, kódolt formában mutatkozik meg. Ha megtalálunk egy kódot, hirtelen érthetővé válik előttünk sok minden, és ha kitartóak vagyunk, lépésről lépésre eljutunk a világegyetem titkaihoz. Ezek igazából nem titkok, csak mi neveztük el így, mivel figyelmetlenségünk miatt nem ismerjük őket. Minden előttünk van, csak meg kell tanulni őket olvasni. Gondoljunk például Michael Drosnin munkájára: A Biblia kódja című, már három kötetes könyvére. Ki gondolta volna, hogy a föld adatai még a jövőre nézve is le vannak írva a Bibliában? Igen ám, de ez egy kód a sok közül. A Biblia, mint minden más többszörösen kódolt beavatott mű, Isten által diktált szöveg, kotta, épület, művészeti alkotás és sok minden egyéb. Éppen ezért csak az eredeti alkotásokkal lehet dolgozni, fölfedezni kódokat. A fordításokkal, a meg nem értett szövegek kivágásával megsértették és meghamisították az eredeti igazságokat.
     Bármivel kezdünk dolgozni, fölfedni a titkokat, igazi eredményeket csak eredeti művekkel érhetünk el. A szentírásokkal sok nehézségünk van, hiszen hol van az a pár eredeti példány, ami rámutat a valóságra?
     Nekem kottaképekkel kell dolgoznom. Itt valamivel jobb a helyzet, mert a kottajegyek minden nyelven ugyanúgy íródnak. Persze a másolásoknál történnek hibák, de még mindig nem annyi, mint a szöveges műveknél.
     Az eredeti tudás csak Istenben létezik és nekünk, embereknek médiumok által diktálja le a szent anyagot. Erre sok példát találtunk már, talán a legismertebb Jakob Böhme mester esete. Több száz beavatott oldal leírása után befejezve a könyvét a következőket írta:
     Ez mind nagyon szép Istenem, amit leírtam, de én ebből az egészből nem értek semmit.
     Létezik még olyan könyv, ahol meghagyták ezt a mondatát, de a legtöbb helyen kitörölték, nehogy elkezdjen valaki gondolkodni. Nagy kár.
     A kódok megfejtései már a mi feladatunk. Segítséget mindig kapunk hozzá, hiszen Isten is akarja a fejlődésünket, de a munkát nekünk kell elvégezni. A választás lehetőségét is meghagyja nekünk, előbb vagy utóbb úgyis meg kell csinálni, amit fölvállaltunk.
     Én már több éve a zene kódjait kutatom, több kódot sikerült megtalálnom, amiket majd a következő írásaimban prezentálok nektek.

 NEXT    TOVÁBB